14 maart Conceptenboulevard LIVE

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie BAM Homestudios in Utrecht

Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht

Tijdens Conceptenboulevard LIVE kun je in gesprek gaan en zelf ervaren hoe conceptueel bouwen slimmer, sneller én met een betere prijs-kwaliteitverhouding kan zijn. Je hoort de ervaringsverhalen van collega corporaties en gemeentes en je kan de aanwezige conceptaanbieders en experts van de toeleverende industrie het hemd van het lijf vragen. 

Wat mag je verder verwachten?

Afnemer en conceptaanbieder gaan gericht (en op afspraak) met elkaar in gesprek. Daarnaast wordt er een plenaire themasessie georganiseerd. Deze dag ontvang je actuele kennis over conceptueel bouwen: Samenwerken in de bouw? Hoe organiseren we dat? Vanuit welke ‘afspraken’ gaan we werken? Hoe zoeken we de samenwerking met gemeenten, welstand en nutsbedrijven op. Wat verandert in het proces? Aan welke bouwconcepten kan je dan denken? Hoe zit het met onderhoud, beheer en duurzaamheid? Welke materialen worden gebruikt en hoe ziet het proces eruit?

Voor wie?

Werk jij bij een corporatie, ontwikkelaar, gemeente of overheid en wil jij je kennis vergroten, netwerken met experts en de laatste trends in conceptueel bouwen ontdekken? Dan is dit evenement voor jou! Deelname is gratis voor alle NCB leden, Aedes leden, corporaties, gemeenten, overheid en Vrienden van NCB.

Aanmelden?

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van conceptueelbouwen.nl. Let op: inschrijven kan tot 1 maart 2024.