Abonneren

U kunt zich via deze website abonneren op e-maildiensten. Abonneren kan op twee manieren:

  • Abonneren op e-mailattenderingen
  • Abonneren op nieuwsbrieven
     

Abonneren op e-mailattenderingen

U kunt zich abonneren op nieuwsberichten en op documenten. U krijgt dan automatisch een e-mail  zodra nieuwe nieuwsberichten of documenten op deze website verschijnen. Voor een attendering op nieuwsberichten gaat u naar de overzichtspagina met nieuwsberichten en klikt u op “Ontvang het laatste nieuws”.

Voor attenderingen op documenten gaat u naar de overzichtspagina met documenten en klikt u op “Ontvang de laatste documenten”.

Attendering per onderwerp

U kunt zich ook abonneren op nieuwsberichten of documenten van een specifiek onderwerp.Klik daarvoor op het gewenste onderwerp op de pagina Onderwerpen. Bijvoorbeeld Flexwonen. U kunt zich op die pagina aanmelden. Aanmelden gaat via: "Abonneren op nieuws over dit onderwerp".
Het is ook mogelijk om attenderingen te ontvangen over documenten van het onderwerp. Deze vindt u onder de link Documenten bij een bepaald Onderwerp.

Hoe vaak

U kunt zelf kiezen hoe vaak u een attendering wilt ontvangen:

  • direct zodra er een nieuw bericht verschijnt,
  • eenmaal dagelijks na 17.00, of
  • eenmaal wekelijks, op maandagochtend.

Directe attenderingen bestaan uit slechts één publicatie. Dagelijkse en wekelijkse attenderingen zijn samenvattingen van alle recent gepubliceerde publicaties binnen die periode.

Abonneren op nieuwsbrief

U kunt zich ook inschrijven voor onze Nieuwsbrief Volkshuisvesting Nederland. Deze nieuwsbrief bundelt de belangrijkste acutele zaken op het gebied van wonen: denk aan recente nieuwsberichten, evenementen en praktijkverhalen. Inschrijven kan via de inschrijfpagina.

Afmelden en abonnementen beheren

Alle mails die u ontvangt zijn voorzien van een tweetal links, namelijk:

  • AFMELDEN
  • ABONNEMENTEN BEHEREN

Met afmelden kunt u uw  abonnement direct stopzetten. Een afmelding dient u dan nog eenmaal te bevestigen om uw abonnement definitief stop te zetten.

Met abonnement beheren kunt u uw e-mailadres wijzigen. Ook kunt u hier zien op welke nieuwsbrieven en attenderingen u geabonneerd bent.

Persoonsgegevens

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief waarop u zich abonneert. Dit gebeurt op een veilige manier door een bedrijf dat de nieuwsbrieven voor ons verstuurt.

Meer informatie over uw rechten met betrekking tot de verwerking van uw gegevens leest u op de pagina Privacy van het ministerie van Algemene Zaken.