Aan de slag met prestatieafspraken? Alle relevante informatie op een rij

Nu de zomerperiode bijna voorbij is, gaan veel huurdersorganisaties, gemeenten en woningcorporaties weer aan de slag met het maken van nieuwe prestatieafspraken. Op volkshuisvestingnederland.nl staat veel informatie die daarbij kan helpen.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van volkshuisvesting. Veranderingen die ook van invloed zijn op het maken van prestatieafspraken. Denk aan de in de zomer van 2022 gemaakte Nationale Prestatieafspraken en de nieuwe volkshuisvestelijke prioriteiten, die in juni 2023 gepubliceerd zijn. Ook de handreiking prestatieafspraken, die organisaties op lokaal niveau helpt om goede afspraken te maken en ze te onderhouden, heeft onlangs een update gekregen.

Op volkshuivestingnederland.nl is de volgende relevante informatie hierover te vinden: