24 januari Webinar Regeling Tegemoetkoming Herplaatsing Flexwoningen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie RVO Studio, kamer 4.178, Den Haag

Prinses Beatrixlaan 2, 2595 AL Den Haag

Ondernemers die overwegen te investeren in het als sociale huurwoning verhuren van flexwoningen of dit al doen, hebben andere financiële risico's en onzekerheden dan met een vast woningbouwproject. De Regeling tegemoetkoming herplaatsing flexwoningen (RTHF), eerder Financiële herplaatsingsgarantie genoemd, beperkt deze risico's en onzekerheden. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert hierover een webinar op woensdag 24 januari 2024.

De nieuwe Regeling tegemoetkoming herplaatsing flexwoningen (RTHF) opende op woensdag 1 november en loopt tot en met 31 december 2028.

Voor wie?

Het webinar is speciaal bedoeld voor investeerders in nieuwe flexwoningen die deze verhuren als sociale huurwoning of tijdelijk inzetten voor de opvang van ontheemden. Investeerders zijn bijvoorbeeld particuliere verhuurders, woningcorporaties en gemeenten. Maar ook andere partijen met interesse in de RTHF kunnen zich aanmelden. 

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de RVO