Aflevering 4 van de podcast ‘De Tafel van Vijf’ online met sleutelfiguur Arjan Schakenbos

Wie zijn de vijf sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel die helpen de afspraken uit de 35 regionale woondeals te realiseren? En wat gaan ze precies doen? In de podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ van Volkshuisvesting Nederland maak je kennis met ze.

Na Monique van Haaf, Hamit Karakus en Ellen Masselink is het tijd om de vierde sleutelfiguur voor te stellen: Arjan Schakenbos. Arjan werd in 2013 aangesteld om de problemen van de woningcorporatie Vestia op te lossen, waarbij hij zich onder andere bezighield met de opsplitsing van Vestia in drie nieuwe corporaties. 

Vergroot afbeelding
Arjan Schakenbos.

Arjan zet zijn ervaring als voormalig bestuursvoorzitter van Vestia nu in bij de Landelijke Versnellingstafel, waarbij hij pleit om de elementen plezier en humor niet uit het oog te verliezen. Verder kom je te weten dat zijn eerste huis een huurhuis van Philips was en onthult hij een onbekende kant van zichzelf.

Luister deze podcastaflevering hier