Aflevering 5 van de podcast ‘De Tafel van Vijf’ online met sleutelfiguur Bert van Delden

Wie zijn de vijf sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel die helpen de afspraken uit de 35 regionale woondeals te realiseren? En wat gaan ze precies doen? In de podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ van Volkshuisvesting Nederland maak je kennis met ze.

Na Monique van Haaf, Hamit Karakus, Ellen Masselink en Arjan Schakenbos is het tijd om de vijfde en laatste sleutelfiguur voor te stellen: Bert van Delden. Bert vervulde in zijn werkende leven naast de functie van plaatsvervangend directeur-generaal Wonen en Bouwen, diverse andere managementfuncties bij het ministerie van BZK. Hoewel hij van zijn pensioen geniet, doet hij zo nu en dan nog een klusje voor BZK.  

Vergroot afbeelding
Bert van Delden.

Bert zet zich bij de Landelijke Versnellingstafel specifiek in voor regio’s Noord-Holland en Flevoland, en vindt deze klus pas echt succesvol als er versneld tot concrete resultaten gekomen wordt. Verder kom je te weten wat zijn slechte kwaliteiten zijn en onthult hij een compleet nieuwe hobby, waar hij zich vol passie drie keer per week op stort.

Luister de aflevering hier.