Aflevering 3 van de podcast ‘De Tafel van Vijf’ online met sleutelfiguur Ellen Masselink

Wie zijn de vijf sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel die helpen om de afspraken uit de 35 regionale woondeals te realiseren? En wat gaan ze precies doen? In de podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ van Volkshuisvesting Nederland maak je kennis met ze.

In aflevering 1 stelt voormalig Overijssels gedeputeerde Monique van Haaf zich voor. En in aflevering 2 maken we kennis met het tweede sleutelfiguur: Hamit Karakus. In de derde aflevering is het de beurt aan oprichter en eigenaar van Getting to We: Ellen Masselink.

Vergroot afbeelding
Ellen Masselink.

Ellen was Directeur BAM Business Developers van BAM Bouw en Techniek (BBT). Ze heeft altijd in het ruimtelijk domein en op het publiek-private snijvlak gewerkt. Vanuit diverse overheidslagen en vanuit vastgoedontwikkelaar AM waar ze enkele grote herstructureringen uitvoerde.

Ellen is deskundig als veranderaar en kijkt graag net even anders naar mens en materie. Ook als lid van de Landelijke Versnellingstafel laat ze zich graag leiden door de prettige gedachte dat er altijd een oplossing is: “Die moet je dan wel willen vinden met elkaar.” Verder kom je te weten waar haar eerste huis stond en ontdek je een onbekende kant van Ellen. Iets wat voor haar werkt als een creatieve uitlaatklep…  

Luister hier de aflevering!