Nieuw: podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ over de sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel

Wie zijn de vijf sleutelfiguren van de Landelijke Versnellingstafel en wat gaan ze precies doen? In de podcastserie ‘De Tafel van Vijf’ van Volkshuisvesting Nederland maak je kennis met ze. Wat is hun kracht? Hoe gaan ze inspireren om tot resultaten te komen? Wat is hun onbekende kant? 

Eerste aflevering te beluisteren

In 2030 moeten in Nederland minimaal 900.000 nieuwe woningen gebouwd zijn. Daarover zijn afspraken gemaakt in 35 regionale woondeals, die worden uitgewerkt aan regionale woondealtafels. De voortgang van de realisatie van de regionale opgave en optredende knelpunten, worden besproken aan de regionale versnellingstafel. Als de voortgang stokt of als knelpunten regionaal niet kunnen worden opgelost, komt het op de agenda van de landelijke versnellingstafel. Deze tafel is in het leven is geroepen om te ondersteunen en waar nodig knopen door te hakken. 

In  aflevering 1 van ‘De Tafel van Vijf’ maak je kennis met de eerste sleutelfiguur. Voormalig Overijssels gedeputeerde: Monique van Haaf. Zij heeft, zo blijkt, een onverwachte hobby... 

🔊 Luister hier!