11 juni Volkshuisvestingsplein op PROVADA

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie RAI Amsterdam

Van 11 tot 13 juni vindt de PROVADA 2024 plaats in RAI Amsterdam. Al twee decennia lang is de PROVADA dé plek waar iedereen uit de vastgoedsector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te verbinden en samen te werken aan inspirerende projecten. De overheid en de markt gaan hier samen in gesprek over de uitdagingen op het gebied van wonen, werken en winkelen, duurzaamheid, leefbaarheid en veiligheid. Volkshuisvesting is terug van weggeweest en we staan als Rijksoverheid op de Provada met een Volkshuisvestingplein.

Volkshuisvestingsplein

In 2023 namen we als Rijksoverheid al actief deel aan de Dag van de betaalbare huurwoning. Maar er zijn nog veel meer thema’s waarop we op zoek zijn naar de samenwerking tussen de private en publieke sector. Het Volkshuisvestingsplein wordt de grootste publiek-private ontmoetingsplek op de beursvloer (hal 12) waar stakeholders elkaar kunnen ontmoeten. Met de juiste connectie creëren we toegevoegde waarde… 

Wat is er te doen op het Volkshuisvestingplein? 

Het thema van de PROVADA is dit jaar 'Real connections create real value’. Met het Volkshuisvestingplein haken we hierop in. Met een speciaal samengesteld programma bieden we een podium om ervaringen en inzichten te delen. Zo koersen we samen af op meer afspraken om sneller betaalbare, duurzame, leefbare en veilige wijken te bouwen in Nederland.   

Naast gemodereerde gesprekken faciliteren we ook Samenwerkingstafels . In klein gezelschap kan een thema of onderwerp verder uitgediept worden om zo tot concrete werkafspraken te komen. Daarnaast zijn er elke dag drie Woningconcepten-tours. Iedere tour heeft een eigen thema en gaat langs diverse leveranciers en aanbieders. 

Meer info over de programmering volgt.