07 december Netwerkbijeenkomst wonen en zorg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Liv inn Hilversum

Vaartweg 42 Hilversum 1217 SV

Op 7 december staat er weer een fysieke bijeenkomst van het netwerk Wonen en zorg op de agenda. Dit keer over Geclusterde woonvormen. We zijn welkom bij de bewoners van Liv Inn, een complex van Habion in Hilversum.

De bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met elkaar en om inspiratie op te doen op gebied van geclusterde woonvormen. In de Nationale Prestatieafspraken hebben we als corporaties afgesproken de komende jaren 40.000 geclusterde woningen te realiseren. In de praktijk zien we een grote diversiteit in projecten voor geclusterd wonen. Door ervaringen onderling te delen, kunnen we als corporaties veel leren van elkaar. We bespreken deze middag verschillende projecten. Daarna krijgen we een rondleiding door de bewoners van Liv Inn. We starten om 12.30 uur met een netwerklunch. Om 16.00 uur sluiten we af met een drankje.

Liv Inn ligt op 15 minuten lopen vanaf station Hilversum en is ook met de auto goed bereikbaar. Kies dan voor parkeergarage Gooische Brink. In beide gevallen is de ingang aan de Vaartweg 42.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Aedes.